Previous Post
Tweet about this on TwitterPin on PinterestShare on LinkedInShare on Google+Email this to someoneShare on Facebook
Read on Mobile

3 voordelige en slimme freelanski interim marketing communicatie pakketten

freelanski interim is ook verkrijgbaar in 3 overzichtelijke en voordelige pakketten. Zodat je helemaal zelf kunt bepalen wat je zelf doet en wat je laat doen. Het grote voordeel van freelanski interim is de enorme ervaring, kennis en creativiteit.

Bij alle pakketten staat het belang van jouw organisatie voorop want freelanski is zo goed als haar laatste werk.

De pakketten in het kort:

Pakket 1 Inventarisatie en Inspiratie met dit pakket inventariseren we waar jouw organisatie staat en bepalen wij samen waar je organisatie naar toe gaat.  En we definiëren het onderscheidend vermogen ten opzichte van je competitie. Daarna maakt freelanski een strategisch marketing communicatieplan. In een aantal duidelijke stappen zie je de doelen en de weg er naar toe.  Met dit plan kun je aan de slag.

Kosten € 1795,- (3 dagen werk).

Pakket 2 Motivatie gaat verder waar pakket 1 stopt. Hier helpen we je met het zoeken van de juiste partners voor het effectief en efficiënt uitvoeren van het plan. Er is in de afgelopen 15 jaar een wildgroei aan on- en offline communicatie bureau’s geweest, allemaal met hun eigen expertise. Wie moet je hebben en waar moet je zijn? freelanski heeft met haar ervaring de kennis in huis om in dit oerwoud jouw gids te zijn. Na selectie van de juiste partijen neem je het heft in eigen handen.

Kosten € 2495,- (5 dagen werk).

Pakket 3 Activatie met dit pakket nemen we  je de uitvoering uit handen. Het brieven, aansturen, beoordelen en activeren van de marketing communicatie bureaus doet freelanski! Binnen het afgesproken (marketing/communicatie) budget, op tijd en naar volle tevredenheid.

Kosten € 3995,- (8 dagen werk).

freelanski interim vraagt normaal tussen de € 100 en € 125 euro per uur, afhankelijk van de uit te voeren werkzaamheden. Dus het voordeel van de pakketten is snel duidelijk. Bij pakket 1 gaan we uit van 3 dagen werk dat is 24 uur x € 100 (laagste tarief) = € 2400,- maar het kost € 1795,-. Jouw voordeel is dus ruim € 600,- Bij pakket 2 loopt het voordeel op tot minimaal tot € 1500,- en bij pakket 3 zelf minimaal € 2300,-

Bel direct met Stefan Filarski 06 270 86 787 of mail stefan@freelanski.com voor het maken van een afspraak.

We zijn pas klaar als jij tevreden bent!

Next Post

Written by