Tweet about this on TwitterPin on PinterestShare on LinkedInShare on Google+Email this to someoneShare on Facebook
Read on Mobile

Incentive, loyaliteit -en motivatiecampagnes

freelanski ontwikkelt incentive, loyaliteit -en motivatiecampagnes.

Mensen meenemen in jou verhaal, ze enthousiast maken, activeren en ze belonen voor het behalen van gestelde doelen. Maak van je medewerkers ambassadeurs en van je klanten fan. dat is waar het om draait.

freelanski realiseert op maat gesneden campagnes en programma’s om de verkoop van uw product te stimuleren maar ook om uw personeel positief te activeren en dus hun betrokkenheid en passie bij uw bedrijf te vergroten.

Continu werken aan het team.

Samen naar een doel groeien, elkaar versterken en aanvullen. Positiviteit, enthousiasme en passie delen! Leren van problemen, leren van elkaar. Want samen kun je meer. Een keer overwerken? Geen probleem want inzet wordt binnen het team beloond en gewaardeerd. Want wie kan delen kan ook vermenigvuldigen.

Met motivatiecampagnes werken we samen met jou, je bedrijf om op een soepele manier veranderingen door te kunnen voeren die zonder de betrokkenheid van je mensen niet of nauwelijks zullen lukken. Denk hierbij bijvoorbeeld aan reorganisaties wat altijd de nodige onrust met zich meebrengt. Betrek je mensen in het totale proces, maak ze mede-eigenaar en werk samen stapsgewijs naar doelen. Is een doel gehaald dan vier je dat, dat motiveert de start van het volgende doel.

Een tweede vorm van een motivatiecampagne die freelanski ontwikkelt is ter ondersteuning van een actie die je doet richting je klant. Stel je introduceert een nieuw product en hebt daarvoor een grootschalige marketingcampagne klaarstaan maar voor je die lanceert is het goed om intern al je eigen mensen actief deelgenoot te maken en ze uitvoerig alle ins en outs van de campagne bij te brengen, niet alleen sales is verantwoordelijk voor het succes, het gaat iedereen aan!

Lever je producten aan de retail dan is het belangrijk om het winkelpersoneel te motiveren om juist jouw product te verkopen, deze mensen zijn cruciaal en hebben veel invloed op de eindgebruiker.

Je klant belonen omdat hij je klant is.

freelanski ontwikkelt ook incentives, kleine en grote programma’s die van je klant een fan te maken. Incentives die de Customer Journey ondersteunt. Wij bedenken de incentive en voeren hem uit van A tot Z. Denk bijvoorbeeld aan een product plus actie waarbij jouw klant het product koopt en daarbij een voucher ontvangt. Met deze voucher met unieke code gaat hij naar een actiewebsite om zijn cadeau te claimen. Zo heb je meteen informatie van je klant en kan je hem opnieuw benaderen en bouwen aan loyaliteit.

Meer weten bel gerust met Stefan Filarski 0627086787