Tweet about this on TwitterPin on PinterestShare on LinkedInShare on Google+Email this to someoneShare on Facebook
Read on Mobile

Interim

freelanski is jouw tijdelijke marketing communicatieafdeling

Is je marketeer op vakantie? Heeft hij of zij een sabbatical, zwangerschapsverlof? Of heb je nog geen marketing communicatieafdeling? Neem dan je kans waar om tijdelijk te profiteren van ervaring, kennis en kwaliteit!

Ga voor kwaliteit

Je bedrijf groeit en het gaat goed! maar je weet ook dat het tijd wordt voor de volgende stap! En dan is de afweging lastig ga ik voor ervaring en kwaliteit of neem ik een enthousiaste beginner aan en geef hem of haar de kans. Als je dit leest weet je eigenlijk het antwoord al! Je wilt serieus groeien! De oplossing is duidelijk! freelanski interim, ervaring en kwaliteit voor een korte tijd!

freelanski leert je as we go along

Je bent als ondernemer onwijs goed in wat je doet, je hebt een prachtig product en het verkoopt maar hoe maak je de volgende stap, hoe zorg je dat je marketing inspanningen werken, dat het leads genereert en omzet ondersteunend werkt. freelanski neemt je stap voor stap mee in het hele traject zodat je daarna met de juiste handvaten veel zelf kunt. Een goede ondernemer is namelijk zelf ook marketeer.

freelanski interim stappenplan

freelanski interim werkt met 3 overzichtelijke en duidelijke stappen die je afzonderlijk van elkaar kunt inzetten.

Stap 1 Inventarisatie & bewustwording.

Stap 2 Inspiratie & plannen en doelen

Stap 3 Activatie en Motivatie

Neem gerust contact op voor een gesprek of bel direct met Stefan Filarski 0627086787, mailen mag natuurlijk ook stefan@freelanski.com